Bästa hotellen i Stockholm

Huvudstaden Stockholm har Sveriges bredaste utbud av hotell, vilket inte är så konstigt eftersom det också är den stad med störst turistliv. Det finns mycket att se och uppleva i Stockholm som lockar både inhemska och utländska turister. Exempelvis är Slottet en turistmagnet, likaså Gamla stan, Djurgården och Skansen. Det finns flera riktiga hotellpärlor i Stockholm som faktiskt platsar bland de lyxigaste i Europa. Det finns också ett flertal prisvänliga hotell med hög standard. Genomgående håller hotellen i Stockholm hög standard jämfört med andra europeiska huvudstäder där det kan finnas många riktiga bottennapp.

Att välja hotell i Stockholm

Eftersom utbudet av hotell är stort gäller det att navigera rätt för att hitta det perfekta hotellet som möter just dina behov. Ett tips är därför att gå in på någon av de etablerade bokningssajterna och jämföra olika hotell där. Oftast kan du ställa in dina sökningar utifrån bland annat pris, antal stjärnor, avstånd till en viss plats och även andra faktorer såsom frukost, utsikt, relax- och spa-avdelning. Genom att söka utifrån dina preferenser kan du hitta drömhotellet.

Ett hotell som annars kan rekommenderas för den som söker en lite lyxigare upplevelse är hotell At Six som ligger ett stenkast från Sergels torg på Norrmalm. Det är ett högklassigt femstjärnigt hotell där hela atmosfären skriker lyx och klass. Samtliga rum är av högsta kvalitet med stora fönster och lyxig samt modern inredning. Hotellet har även blivit känt för sina extremt mjuka och sköna sänger och sängkläder. Vill du ha pricken över i:et med fantastisk utsikt över Stockholm bör du dock välja ett av premiumrummen på de övre våningarna. En del av dessa rum har även en egen balkong. Det är fantastiska rum som är väl värda den extra kostnaden. Andra hotell som kan rekommenderas är något av alla mysiga hotell i Gamla stan. Att sova i Gamla stan är en magisk upplevelse och ger nästintill en känsla av att ha rest bakåt i tiden.