Satsa på snygga tapeter på ditt hotell eller vandrarhem

Om du driver ett hotell eller ett vandrarhem är det riktigt smart att satsa på tapeterna. När resenärer går in på internet och tittar på rummen, så påverkas de mycket av hur de upplever rummet. Snygga tapeter kommer att skapa en skön känsla, och ge dig fler gäster.

Individuella rum

När vi tänker på hotellrum tänker vi ofta på vita, ganska avskalade rum. Det har sina fördelar, men det är ju inte mysigt eller personligt. Det ger inget bestående intryck. Om du driver ett hotell eller ett vandrarhem där väggarna ser helt vanliga ut, som på alla andra andra boenden, så kommer inte dina gäster att komma ihåg just ditt ställe. Då är det mycket smartare att satsa på individuellt tapetserade rum. När de går ut på internet för att titta på rummen, så ser de ett underbart personligt rum. Ena rummet har blåa tapeter och passande möbler, medan ett annat rum går i en skön gulorange 70-talston. Vi är ju olika som människor och vi vill ju alla ha olika stilar. Ett mycket smart sätt för att bli ihågkommen och få goda recensioner på bokningssajter. Anlita K3 som er tapetserare i Stockholm och Uppsala för att göra något särskilt av ditt hotell eller vandrarhem. De både målar, tapetserar och slipar golv.

Gör intryck på dina gäster

Idag är det viktigare än någonsin att verkligen kunna göra intryck på gäster och kunder. Det är mycket vanligt att en hotellgäst tar en bild från hotellrummet och lägger ut på sociala medier. Genom att ha riktigt fräscha eller annorlunda rum, rum som verkligen ger ett bestående intryck, så kommer fler av gästerna att lägga ut bilder. Och du får gratis reklam. Detsamma gäller om du driver ett vandrarhem. Det kan förvisso vara lite svårare att individualisera rummen på ett vandrarhem, men låt ändå varje rum har sin egen tapet och stil. Detsamma gäller matsalen, foajén och andra utrymmen. Om du har ett hotell eller vandrarhem där alla rum går i en egen färg, så kommer gästerna uppleva ett spontant miniintryck för varje rum som de besöker. De går från foajén i en färg och kommer sedan in i matsalen som ger ett annat intryck. Mycket smart och enkel marknadsföring. Om du vill att ditt hotell ska gå i samma stil kan du bara ha likadana eller liknande tapeter i alla hotellrum, men ändå låta dem gå i olika färger. Eller så gör du tvärtom: du har ett par basfärger på ditt boende, men låter ändå varje rum ha sin individuella touch.