Bästa hotellen i Örebro

Örebro är en vacker medelstor stad belägen i mitten av Sverige. Det har länge varit en handels- och logistikstad på grund av sitt strategiska läge mellan Stockholm, Oslo och Göteborg. Detta gör att det inte minst är vanligt att åka till Örebro för konferenser med jobbet. Staden har även en relativt stor turism på grund av sevärdheter som Örebro slott, Wadköping och utställningen Open Art som är en stor konstutställning utomhus under sommaren. Utbudet av hotell är således något större än vissa andra jämförbara städer, exempelvis Västerås. Utbudet är dessutom väl balanserat med både budgetalternativ och mer lyxiga hotell.

Att välja hotell i Örebro

Som alltid när man ska boka hotell är det bra att jämföra stadens hotell innan man bestämmer sig för var man ska checka in. I städer som Örebro är dock inte utbudet så stort som exempelvis Stockholm och Göteborg, varpå man kan få en bra överblick oavsett.

Ett hotell i Örebro som är både prisvärt och lyxigt är Elite Stora Hotellet, som är ett anrikt hotell i närheten av Slottet. Hotellet är femstjärnigt och inrymmer bland annat stadens lyxigaste relax- och spa-avdelning. Från en del rum erbjuds även en storslagen vy över Slottet.