Boka hotell, köp en begagnad bil och åk på roadtrip!

Att resa inrikes i Sverige har blivit värsta flugan bland svenska semesterfirare. Inte minst när samtliga flygbolag stängde ned sina långflygningar under coronapandemin fick många upp ögonen för det svenska landskapet. Många menar att en roadtrip är det perfekta sättet att se Sverige. Men då behöver man så klart en bil.

Det finns många schyssta begagnade bilar ute på marknaden just nu. Dessutom till förmånliga priser, vilket skapar utrymme i budgeten för att ta rum på ett bättre vandrarhem eller hotell längs vägen. En varm och härlig hotellsäng blir mumma för den som tillbringat en hel dag ute på de skumpiga vägarna. När resan är målet är det självklart den natursköna vägen som gäller. Och den kan vara rätt skumpig.

Begagnade bilar med god komfort till bra pris

Du som arbetar som digital nomad kan slå två flugor i en smäll. Med en chaufför vid din sida kan du jobba på som vanligt i passagerarsätet och fortsätta tjäna pengar under bilsemestern. Men även för dig som behöver tänka på det ekonomiska finns mycket goda möjligheter att få tag på en riktigt bekväm bil som dessutom är rätt billig i drift. I takt med ökande elpriser väljer många att fortsätta köra bensindrivet, men det finns också ett stort utbud av begagnade elbilar på marknaden för den som tänker på miljön.