Bästa hotellen i Texas

Ingen roadtrip i USA är komplett utan ett besök i en av landets mest spännande delstater Texas. Den mytomspunna Cowboy-delstaten har mycket att erbjuda såväl i mat- och kulturväg som naturupplevelser. Eftersom Texas är en så pass intressant delstat rekommenderas att du stannar några extra dagar där för att hinna se och upptäcka så mycket som möjligt.

Att välja hotell i Texas

Texas är en av landets största delstater sett till yta, och ett måste under din från resa kust till kust i USA. Delstatens storlek gör det emellertid svårt att endast ha ett hotell eller motell som utgångspunkt under hela din tid där. En idé kan vara att först boka ett hotell i de östra delarna av delstaten, exempelvis i Houston. Sedan arbetar du dig västerut under resans gång och kombinerar motell och hotell beroende på utbud. Missa dock inte Dallas i nordöstra delarna av delstaten.

I delstatens större städer såsom Houston, Dallas och Austin finns många lyxiga hotell. Om du vill ha några stopp med lite mer lyx rekommenderas därför att du tar det när du besöker dessa städer. Mellan varven kan du sedan besöka några enklare motell för att hålla budgeten. I Dallas kan exempelvis det 4,5-stjärniga Omni Dallas Hotel rekommenderas.