Lyssna på poddar medan du reser

Många gillar att bo på hotell eller vandrarhem medan de reser, det kan ibland vara en stor del av behållningen. Att få sjunka ner i en nybäddad, mjuk säng eller äta en god middag efter en dag av sightseeing höjer reseupplevelsen. När du kommit till ditt rum på vandrarhemmet eller hotellet kan du ta det lugnt, vila fötterna och lyssna på en bra podd.

En av de bästa poddarna att lyssna på är Skäringer och Mannheimer som ger dig rolig avkoppling medan du vilar upp dig efter dagen. Anna Mannheimer och Mia Skäringer är två komiker som tillsammans har skapat en av Sveriges största podcasts. Mia Skäringer är också känd från Solsidan där hon spelade ”Anna”, och Anna Mannheimer har arbetat med radio och TV.

Vikthånades av fotograf

I podcasten har Mia Skäringer berättat om hur hon vikthånades när hon fotograferades för serien Solsidan. Fotografen påstod att hon var ”plufsig”, vilket ledde till att Mia reflekterade i podden över hur enkelt det är för människor att börja kommentera över hur andra ser ut. Fotografen var först trevlig men kläckte sedan ur sig sin otrevliga kommentar.

Mia Skäringer fick först jobb på ZTV i mitten av nittiotalet. Här var hon programledare för ”Sanning och konsekvens”, vilket hon själv tyckte var ett dåligt program. År 1997 började hon att jobba som ståuppkomiker och var med i TV-programmet ”Släng dig i brunnen”, dock kände hon snart att den nya karriären inte var något för henne. Sedan dess har hon släppt boken ”Dyngkåt och hur helig som helst”, spelat in Solsidan och varit värd för intervjuprogrammet ”Mia på Grötö”.

Lyssna på vandrarhemmet

Du kan enkelt lyssna på en podcast när du är på vandrarhemmet då det är så lätt att komma igång. Skaffa bara en applikation på mobilen, där Iphone exempelvis har den förinstallerade appen ”Podcaster”. Här kan du lyssna och prenumerera på poddar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.